Life Pet

Life Pet este un salon specializat care oferă servicii de Pet Grooming și Tratamente Cosmetice pentru canine și feline de toate rasele și vârstele. Misiunea noastră e să oferim cele mai calitative servicii pentru patrupedul tău.

Iubim animalele și ne dorim să le oferim cele mai bune servicii, la standarde înalte. În acest fel a luat naștere salonul Life Pet, din dragoste pentru patrupede și pentru sentimentele pe care le avem atunci când le vedem fericite.

Life Pet nu este doar un salon de pet grooming, odată ce ne treci pragul, vei găsi o familie pentru patrupedul tău. Familiile au grijă de membrii săi, îi răsfață și le oferă tot ce au nevoie.

La Life Pet folosim doar produse profesionale, adaptate tipului de blană și vârstei patrupedului tău, astfel încât să aibă parte de cea mai bună îngrijire.

În plus, în cadrul salonului te așteaptă și un shop cu îmbrăcăminte pentru căței și pisicuțe, hrană, recompense și produse de cosmetică, toate de la branduri care promit calitate și profesionalism.

Am creat 3 pachete care să răspundă îndeaproape nevoilor animalului tău de companie, astfel încât să se bucure de cele mai bune servicii și îngrijire.

Din dragoste pentru animale, din dragoste pentru a le vedea fericite, te așteptăm cu drag la Life Pet.

Fără comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*