Westie Voivodina

Suntem o mică canisă specializată în rasa West Highland White Terrier (Westie). Având în vedere cererea mare pentru serviciile de toaletaj pentru această rasă, am decis să oferim servicii complete de grooming.

Locuim ├«ntr-o zon─â apropiat─â de Bucure╚Öti, la doar 10 minute distan╚Ť─â de Pia╚Ťa Sudului. Accesul este facil, iar dumneavoastr─â pute╚Ťi l─âsa c├óinele la noi ├«n condi╚Ťii perfecte ╚Öi ├«l pute╚Ťi ridica ├«n 1-2 ore, ├«n func╚Ťie de tipul de toaletaj dorit. Avem grij─â s─â nu avem mai mul╚Ťi c├óini ├«n acela╚Öi timp, astfel ├«nc├ót s─â putem acorda aten╚Ťie deplin─â ╚Öi condi╚Ťii optime c├óinelui dumneavoastr─â.

Bogdan Herghelegiu este un groomer profesionist, cu licen╚Ť─â de la Academy Groomway – 2012, ╚Öi se ocup─â cu abilitate de toate rasele de c├óini.

Folosim exclusiv ╚Öampoane ╚Öi produse cosmetice profesionale pentru a ne asigura c─â c├óinele dumneavoastr─â arat─â perfect dup─â sesiunea de grooming. Baia este o etap─â obligatorie ├«n procesul de ├«ngrijire pentru a ob╚Ťine rezultate excelente.

Pentru Westie, procedura de „stripeare” (smulgerea subp─ârului) se recomand─â a fi efectuat─â la fiecare 6 s─âpt─âm├óni, ├«n cazul ├«n care dori╚Ťi aceast─â op╚Ťiune. Dac─â prefera╚Ťi s─â veni╚Ťi mai rar cu c├óinele la toaletaj, putem s─â-l tundem cu ma╚Öina, ├«n conformitate cu standardul rasei (cu fusti╚Ť─â ╚Öi cap ├«n form─â de margaret─â).

Oferim servicii de toaletaj pentru toate rasele de câini.

F─âr─â comentarii

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*